0

Usamos cookies. Si continuas, aceptas el uso de cookies. Más información

Acepto No acepto

Menú

Inicio > LIBROS > Català no ficció > Avaluació psicològica del desenvolupament infantil: Des del naixement fins als sis anys

Avaluació psicològica del desenvolupament infantil: Des del naixement fins als sis anys

Autor: Carme Costas i Moragas

Ref: LA-025986

Precio:  10.00 €


Precio sin IVA:  9.62 €

  • ISBN: 9788449023231
  • Stock: 1
  • Descripción: ed. Universitat de Barcelona (2003); 261 págs.; usado; buen estado; encuadernación rústica
  • Idioma: Catalán
  • Sinopsis: L'avaluació és la primera fase de tot procés general d'atenció psicològica. No és una finalitat per ella mateixa, sinó que consisteix en l'anàlisi i estimació dels punts febles, o aspectes favorables, i també dels dèficits o punts febles, de l'individu, amb la finalitat de proporcionar les línies bàsiques per a la intervenció posterior. En l'àmbit de l'atenció psicològica a la primera infància, l'avaluació del desenvolupament té dos objectius fonamentals: 1) el cribratge o detecció de possibles endarreriments o alteracions i b) l'anàlisi qualitativa de les diferents funcions. Aquest llibre, dirigit fonamentalment als estudiants d'avaluació psicològica infantil, pot ser útil per als psicòlegs especialitzats en la primera infància i també per als pediatres, ja que es proporcionen les línies bàsiques d'aquest procés d'avaluació i es fa una revisió de les tècniques considerades més adequades per a cada cas, en funció de l'edat de l'infant.

Enlaces

Atención Personalizada

Para cualquier duda le atenderemos a través del email o los teléfonos en la dirección del pie de página. También vía Whatsapp, Instagram y Facebook.

Gastos de envío

Gastos de envío gratuitos para compras superiores a 50€.

Servicio Postventa

Una vez realizada la compra estamos a su servicio para darle el asesoramiento que se merece.

Uso de la Web

Llámenos si tiene alguna duda respecto al uso de nuestro ecommmerce. Le atenderemos encantados.