0

Usamos cookies. Si continuas, aceptas el uso de cookies. Más información

Acepto No acepto

Menú

Inicio > LIBROS > Català no ficció > La lectura i la vida: Com incitar els nens i els adolescents a la lectura; Una guia per a pares i mestres

La lectura i la vida: Com incitar els nens i els adolescents a la lectura; Una guia per a pares i mestres

Autor: Emili Teixidor

Ref: LA-020975

Precio:  10.00 €


Precio sin IVA:  9.62 €

  • ISBN: 9788466408059
  • Stock: 1
  • Descripción: ed. Columna (2007); 200 págs.; nuevo; encuadernación rústica
  • Idioma: Catalán
  • Sinopsis: ¿Com aconseguir que els nens i els adolescents s'entusiasmin per la lectura? ¿Quins requisits ha de complir la literatura dirigida a ells? ¿Quin és el paper dels mestres per animar-los a llegir? ¿I el dels pares? Llegir no és tan sols un plaer meravellós, sinó que també ens ajuda a entendre millor el món, a enfrontar-nos amb les nostres emocions, a madurar i a ser persones més completes. Sense la literatura no seríem el que som. No seríem humans, sosté Emili Teixidor. Prestigiós autor de literatura infantil i juvenil, Teixidor aplega en aquest magnífic llibre les reflexions que ha destil·lat al llarg d'anys sobre la incitació a la lectura, el sentit de la literatura juvenil, els grans llibres que tot adolescent hauria d'haver llegit o, entre d'altres, el paper de l'escola, les biblioteques i les famílies en la formació de nous lectors que, amb la literatura, arribaran a ser millors persones.Una meravellosa celebració del plaer de la lectura. Una guia imprescindible per a pares i mestres.

Enlaces

Atención Personalizada

Para cualquier duda le atenderemos a través del email o los teléfonos en la dirección del pie de página. También vía Whatsapp, Instagram y Facebook.

Gastos de envío

Gastos de envío gratuitos para compras superiores a 50€.

Servicio Postventa

Una vez realizada la compra estamos a su servicio para darle el asesoramiento que se merece.

Uso de la Web

Llámenos si tiene alguna duda respecto al uso de nuestro ecommmerce. Le atenderemos encantados.